Има ли разлика между частите на Алфите от Швейцария и другите? Казаха ми че са по различни като окачване и трудно се намират, верно ли е?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има ли разлика
Collapse
X
-
Има Швейцарките са винаги по-добри там са най-поддаржаните коли и винаги са с добри мотори и за там се правят с най-добрия салонAlfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Re: Има ли разлика
Първоначално публикувано от BonevИма ли разлика между частите на Алфите от Швейцария и другите? Казаха ми че са по различни като окачване и трудно се намират, верно ли е?156-2.4 jtd
Comment
-
Първоначално публикувано от sovaПървоначално публикувано от BonevИма ли разлика между частите на Алфите от Швейцария и другите? Казаха ми че са по различни като окачване и трудно се намират, верно ли е?156 1.8 TS
Comment
-
Мога да твърдя че във Швейцария са най-подържаните коли и на 90% колите са със най-добро обурдване,колите там минават на всеки 6м на технически преглед,ако колата мине на прегд там това означава че е в отлично техническо състояние.Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
The pleasure of driving Alfa Romeo!
Comment
-
Първоначално публикувано от BonevИма ли разлика между частите на Алфите от Швейцария и другите? Казаха ми че са по различни като окачване и трудно се намират, верно ли е?
Колегата Ники-25 е прав поне според мен.Моята алфа е от Швеицария и има абсолютно всички екстри без телефон и навигация!
Comment
Comment